Logo D'Hoore Construct
Logo D'Hoore Construct

Wij bouwen aan de toekomst

Bouwonderneming D'hoore Construct uit Zuienkerke geeft een opvallend cadeau aan negen scholen uit de regio.  Met duizenden fluohesjes wil ze de bouwsector een positief imago aanmeten.

 

Dries D'hoore, bestuurder van het Zuienkerkse bouwbedrijf, verdeelde dinsdag 9 november 2021 enkele duizenden fluohesjes aan negen scholen uit De Haan, Wenduine, Blankenberge en Zuienkerke.  Het opzet hiervan is om niet enkel de kinderen zelf letterlijk in de spotlights te zetten, maar ineens ook de hele bouwsector, zegt hij.  'net al het onderwijs zelf heeft de bouwsector vaak te kampen met enkele hardnekkige vooroordelen.  Meer nog : al te vaak kijken ouders neer op een toekomstscenario waarin hun kinderen aan de slag gaan in deze sector.

 

Met de overhandiging van de vele fluohesjes wil de onderneming meer mensen doen kiezen voor de bouwsector. 'Deze kinderen kunnen later uitblinken in een mooie sector als de onze.  Deze actie zal geslaagd zijn als de kinderen en zeker ook hun familie en vrienden positief staan ten opzichte van de vele jobs in de bouwsector en natuurlijk hopen we de kinderen ook veilig naar school en terug te leiden.’

Concrete vragen?

Blijf niet langer zitten met je vragen of bedenkingen. Team D'hoore beantwoordt je vragen met veel plezier.

Learn2Build magazine

Zag jij ons al op de cover van het nieuwe Learn2Build magazine?

Laat een

boodschap

achter!