D'hoore Construct bv - Algemene Bouwonderneming

Wilt u investeren in een flat? Ontdek hier ons aanbod aan appartementen te koop >>

WELKOM

D'HOORE CONSTRUCT is uw partner voor de bouw en renovatie van uw woning of appartement. Neem vlug een kijkje in ons aanbod!

home_01

Over Ons

D'HOORE CONSTRUCT bv realiseert renovaties en bouwwerken. Ook uw eigen bouw- of renovatieproject is welkom! Wenst u uw appartement of woning een hedendaagse look te geven? Of droomt u van een nieuwbouw? Wij staan voor u klaar!

Daarnaast koopt DS CONSTRUCT gronden, panden of ander vastgoed aan om te bebouwen of te renoveren. Het vastgoed wordt verkocht, beheerd en/of geëxploiteerd. Wij zorgen ook voor expertises en schattingen. Neem zeker een kijkje in ons overzicht van appartementen te koop.

LEES MEER →

Nieuw project te Wenduine - verkoop van 3 appartementen

3 nieuwbouwappartementen te koop op wandelafstand van de Zeedijk

 

WAAROM D'HOORE CONSTRUCT?

Samenwerken met D'Hoore Construct is kiezen voor kwaliteit en efficiëntie!

STIPTHEID

Afspraken zijn afspraken! Wat wij afgesproken hebben wordt uitgevoerd. De deadlines worden gerespecteerd. Wij maken er een punt van u niet nodeloos te laten wachten op de realisatie van uw project.

BESCHIKBAARHEID

Heeft u een vraag, bemerking of suggestie? Aarzel niet! Wij staan u graag te woord. Uw mail wordt zo snel mogelijk beantwoord. Dicht bij de klanten staan, is voor onze een absolute prioriteit. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat het project zoveel mogelijk aan uw verwachtingen beantwoordt.

EXPERTISE

Ervaring, knowhow en de drang om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en materialen. Dát is wat we willen en dát is waar de klanten op kunnen rekenen!!

REALISATIES

Ontdek en geniet van wat D'Hoore Construct reeds voor zijn klanten verwezenlijkt heeft!

D'HOORE CONSTRUCT is uw partner voor de bouw en renovatie van uw woning of appartement.